1 / 42

Duna Parque Beach Club

Alvito, Portugali

Hotellista

Duna Parque Beach Club sijaitsee lähellä rantaa, ja Sudoeste Alentejano e Costa Vicentinan luonnonpuisto ja Praia do Malhãon ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva huoneistohotelli sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Franquian ranta ja 1,4 km:n päässä kohteesta São Clemente Fort. Tässä majoituspaikassa on 45 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja uuni. Mukavuuksiin kuuluu LCD-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös maksullinen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, mikroaaltouuni ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Sudoeste Alentejano e Costa Vicentinan luonnonpuisto - 0,1 km / 0,1 mi
Praia do Malhãon ranta - 0,4 km / 0,2 mi
Franquian ranta - 0,5 km / 0,3 mi
São Clemente Fort - 0,8 km / 0,5 mi
Furnasin ranta - 4,3 km / 2,6 mi
São Luisin kirkko - 14,8 km / 9,2 mi
Praia de Almograven ranta - 14,9 km / 9,3 mi
Junta de Freguesia de Cercal Do Alentejo - 15,2 km / 9,4 mi
Cercalin matkailijakeskus - 15,4 km / 9,5 mi
Jardim do Largo Augusto Fuschino - 15,6 km / 9,7 mi
Ilha do Pessegueiron linnoitus - 16,1 km / 10 mi
Ilha do Pessegueiron uimaranta - 20,4 km / 12,7 mi
Cabo Sardao - 20,7 km / 12,9 mi
Porto Covon uimaranta - 21,1 km / 13,1 mi
EcoTrails - 26 km / 16,2 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kielitaitoinen henkilökunta ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu rajoitettu pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sisäuima-allas sekä kuumavesiallas. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Majoituspaikan uima-altaalla sijaitseva ravintola, Duna Parque, tarjoaa herkkuja joka makuun, ja sen erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.30–10.30. Majoituspaikka on suljettu marraskuussa, joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 11 EUR aikuisille ja 8 EUR lapsille
  • Langaton internetyhteys huoneessa: 5 EUR per yöpyminen (hinnat saattavat vaihdella)
  • Lemmikit: 17.50 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Tallelokero huoneessa: 2.50 EUR per yö
  • Vauvansänky: 15 EUR per yö
  • Lisävuode: 25 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Duna Parque Beach Club kartta

Osoite

Duna Parque Beach Club

Odemira, Portugali

N 37.72608 E -8.78971

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa