1 / 27

Little Garden Bungalow

Phu Quoc-ön, Vietnam

Hotellista

Little Garden Bungalow sijaitsee lähellä rantaa, ja Phu Quocin yömarkkinat ja Coi Nguon Museum 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 23,8 km:n päässä kohteesta VinWonders Phu Quoc ja 23,9 km:n päässä kohteesta Corona Casino. Kaikkien 15 huoneen varusteluun kuuluu mikroaaltouuni ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 180000 VND per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 200000 VND per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Little Garden Bungalow kartta

Osoite

Little Garden Bungalow

Phu Quoc, Vietnam

N 10.20143 E 103.966321

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa