1 / 47

Hotellista

Hotel Maestranza sijaitsee keskustassa, ja Puente Nuevo ja Alameda del Tajo 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 0,1 km:n päässä kohteesta Rondan härkätaistelumuseo ja 0,1 km:n päässä kohteesta Iglesia de Nuestra Señora de la Merced. Kaikkien 70 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LCD-televisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu juhlasali ja polkupyörävarasto. Majoituspaikan ravintola, SENSUR GASTROBAR, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen ja kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 16 EUR aikuisille ja 8 EUR lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 15 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Yksi korkeintaan 6 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen on saatavilla.

Hotel Maestranza kartta

Osoite

Hotel Maestranza

Ronda, Espanja

N 36.74313 E -5.16686

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa