1 / 95

Barceló Huatulco - All Inclusive

Hotellista

Barceló Huatulco - All Inclusive sijaitsee rannalla, ja Bahia Tangolunda sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Playa Zaachila 13 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas majoituspaikka sijaitsee 10,1 km:n päässä kohteesta La Entregan ranta ja 1,1 km:n päässä kohteesta Tangolundan ranta. Kaikissa 351 huoneessa on ilmastointi, ilmaiset minibaarituotteet sekä plasmatelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen 804 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuone. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ja maksulliset linja-autoasemakuljetukset. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ilmainen vesipuisto, ulkotenniskenttää sekä ulkouima-allas. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Hyödynnä maksulliset kuljetukset 50 metriä säteellä. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Majoituspaikan ravintola, Dona Rosa, tarjoaa näkymän puutarhaan; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–11.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 USD per ajoneuvo menopaluu
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 50 USD menopaluu (1–12 vuoden ikäiset)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat, hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Barceló Huatulco - All Inclusive kartta

Osoite

Barceló Huatulco - All Inclusive

Santa María Huatulco, Oaxaca, Meksiko

N 15.773704 E -96.09693

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa