1 / 70

Hotel Club Es Talaial

Cala d´Or, Espanja

Hotellista

Hotel Club Es Talaial sijaitsee merenrannalla, ja Cala d'Orin huvivenesatama sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Mondragón poukaman ranta 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen huoneistohotelli sijaitsee 15,7 km:n päässä kohteesta Santanyín poukaman ranta ja 17,1 km:n päässä kohteesta Puerto de Cala Figuera. Kaikissa 253 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä rajoitettu pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, vesiliukumäki sekä höyrysauna. Tämän välimerellisen huoneistohotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka on suljettu 30. lokakuuta – 30. maaliskuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.55 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.28 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 2.20 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.10 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 12 EUR aikuisille ja 5 EUR lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 85 EUR per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Lentokenttäkuljetusmaksu per lapsi: 85 EUR (yhteen suuntaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 40 EUR

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Uima-allasta voi käyttää klo 10.00–18.00.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Club Es Talaial kartta

Osoite

Hotel Club Es Talaial

Santanyí, Espanja

N 39.365268 E 3.228324

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa