1 / 100

Wapi Resort Koh Lipe

Koh Lipe, Thaimaa

Hotellista

Wapi Resort Koh Lipe sijaitsee rannalla, ja Ko Lipe Pattayan ranta ja Auringonnousun ranta 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Koh Lipen kävelykatu ja 1,1 km:n päässä kohteesta Serendipityn ranta. Tässä majoituspaikassa on 25 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Auringonnousun ranta - 0,2 km / 0,1 mi
Koh Lipen kävelykatu - 0,3 km / 0,2 mi
Ko Lipe Pattayan ranta - 1 km / 0,6 mi
Hin Takon Chet - 1,1 km / 0,7 mi
North Pointin ranta - 1,2 km / 0,7 mi
Serendipityn ranta - 1,2 km / 0,8 mi
Sunset Beach (ranta) - 1,3 km / 0,8 mi
Patai Galahin ranta - 2,5 km / 1,6 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Majoituspaikan ravintola, Wapi, on hyvä paikka lounaan nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu thaimaalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.
  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 500–1000 THB per henkilö
  • Lisävuode: 1000.0 THB per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Wapi Resort Koh Lipe kartta

Osoite

Wapi Resort Koh Lipe

Satun, Thaimaa

N 6.48999 E 99.30949

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa