1 / 70

NT House Koh Lipe Resort

Koh Lipe, Thaimaa

Hotellista

NT House Koh Lipe Resort sijaitsee lähellä rantaa, ja Ko Lipe Pattayan ranta ja Koh Lipen kävelykatu 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva majatalo sijaitsee 0,6 km:n päässä kohteesta Auringonnousun ranta ja 0,9 km:n päässä kohteesta Sunset Beach (ranta). Kaikissa 23 huoneessa on ilmastointi ja plasmatelevisio. Jokaisessa huoneessa on patio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut. Myös seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. NT House Koh Lipe Resort tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.00.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 150 THB per henkilö
  • Lisävuode: 500.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 4 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

NT House Koh Lipe Resort kartta

Osoite

NT House Koh Lipe Resort

Satun, Thaimaa

N 6.48759 E 99.306012

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa