1 / 100

Oasis Princess Bergfrieden

Alpit, Itävalta, Tiroli, Itävalta

Hotellista

Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa tallelokero ja kahvin-/vedenkeitin, ja silitysrauta/-lauta on myös saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Oasis Princess Bergfrieden kartta

Osoite

Oasis Princess Bergfrieden

Seefeld in Tirol, Itävalta

N 47.32649 E 11.19221

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa