1 / 19

Hollins Hall Hotel, Golf & Country Club

Bradford, Iso-Britannia

Hotellista

Yeadon Town Hall ja Salts Mill sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 24,8 km:n päässä kohteesta Yorkshiren nummien kansallispuisto ja 15,1 km:n päässä kohteesta University of Leeds. Kaikkien 122 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä maksullinen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Jos mielesi tekee urheilla, voit pelata erän golfia ja kokeilla seuraavia palveluja: kuntoklubi, sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja hääpalvelut. Heathcliffs palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Täysi aamiainen on saatavilla arkipäivisin lisämaksusta.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 16.50 GBP aikuisille ja 10 GBP lapsille
  • Langaton internetyhteys huoneessa: 7.0 GBP per 24 tuntia (maks. 1 laite(tta), hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 7.00 GBP per 24 tuntia (maks. 1 laite(tta), hinnat saattavat vaihdella)
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 10.00 GBP
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 15.00 GBP

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-altaan aukioloajat: klo 6.00–21.00.
  • Golfin tiiajat, hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Hollins Hall Hotel, Golf & Country Club kartta

Osoite

Hollins Hall Hotel, Golf & Country Club

Shipley, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

N 53.86099 E -1.73289

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa