1 / 100

MUKDARA BEACH VILLA & SPA RESORT

Khao Lak, Thaimaa

Hotellista

MUKDARA BEACH VILLA & SPA RESORT sijaitsee rannalla, ja Bang Niangin ranta ja Nang Thongin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä tasokas lomakeskus sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Nangthong Supermarket ja 1,2 km:n päässä kohteesta Khao Lak. Kaikissa 148 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu DVD-soitin ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, poreamme ja sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen 2964 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös kuntokeskus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Majoituspaikan rannalla sijaitseva ravintola, Touch Beach, tarjoaa herkkuja joka makuun, ja sen erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi rentoutumalla baarissa, rantabaarissa tai allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 500 THB aikuisille ja 250 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 3600 THB per huone menopaluu
  • Lisävuode: 1500.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

MUKDARA BEACH VILLA & SPA RESORT kartta

Osoite

MUKDARA BEACH VILLA & SPA RESORT

Takua Pa, Thaimaa

N 8.651914 E 98.251615

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa