1 / 72

Khaolak Laguna Resort

Khao Lak, Thaimaa

Hotellista

Khaolak Laguna Resort sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bang Niangin ranta ja Nang Thongin ranta sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 2,6 km:n päässä kohteesta Khao Lak–Lam Ru National Park ja 3,7 km:n päässä kohteesta Bang Niang Market. Tässä majoituspaikassa on 154 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu LED-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 209 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämän hotellissa ravintolan, The Oriental Restaurant, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or rantabaarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 650.00 THB per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2000 THB per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Lisävuode: 2000.0 THB per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 7.00–19.00.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Yksi korkeintaan 1 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Khaolak Laguna Resort kartta

Osoite

Khaolak Laguna Resort

Takua Pa, Thaimaa

N 8.637796 E 98.24767

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa