1 / 97

Beyond Khaolak

Khao Lak, Thaimaa

Hotellista

Beyond Khaolak sijaitsee rannalla, ja Boat 813 ja Pak Weepin ranta sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen lomakeskus sijaitsee 21,6 km:n päässä kohteesta Bang Niangin ranta ja 5,4 km:n päässä kohteesta Bang Sakin ranta. Kaikissa 177 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Boat 813 - 1,3 km / 0,8 mi
Bang Niangin ranta - 2 km / 1,2 mi
Khuk Khakin ranta - 2 km / 1,2 mi
Laem Pakarangin ranta - 2,4 km / 1,5 mi
Pak Weepin ranta - 4,2 km / 2,6 mi
Bang Sakin ranta - 5,4 km / 3,3 mi
Ban Thap Tawanin ranta - 6,4 km / 4 mi
Khaolak Mini Golf - 9,4 km / 5,8 mi
Bangnieng Afternoon Market - 10,6 km / 6,6 mi
Nangthong Supermarket - 12,6 km / 7,8 mi
Sai Ruang -vesiputous - 13,1 km / 8,2 mi
Khao Lak - 13,6 km / 8,4 mi
Baan Nam Kemin -tsunamimuistopuisto - 15,5 km / 9,6 mi
Pak Koh’n ranta - 18,1 km / 11,2 mi
Takuapa-sairaala - 18,2 km / 11,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) - 97,4 km / 60,5 mi

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset rajoitettuina aikoina. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, kuntosali sekä polkupyörien vuokraus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Nauti ruoista lomakeskuksen ravintolassa nimeltä Beyond Cafe, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja uima-allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Lisämaksusta voit ostaa myös mannermaisen aamiaisen. Seuraavat tilat on suljettu kausittain joka vuosi. Ne on suljettu 11. tammikuuta – 30. syyskuuta:
  • Baari/lounge
  • Business center
  • Kuntoilutilat
  • Pyykinpesutilat
  • Kokoustilat
  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 650 THB per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2700 THB per ajoneuvo menopaluu
  • Lisävuode: 1500.0 THB per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä COVID-19:n varalta joko negatiivinen PCR-testitulos tai todiste täydestä rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, ja testi tulee tehdä korkeintaan 24 tunnin sisällä ennen sisäänkirjautumista. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 3 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Beyond Khaolak kartta

Osoite

Beyond Khaolak

Takua Pa, Thaimaa

N 8.747539 E 98.257541

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa