1 / 95

La Vela Khao Lak

Khao Lak, Thaimaa

Hotellista

La Vela Khao Lak sijaitsee rannalla, ja Bang Niangin ranta ja Nang Thongin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1,2 km:n päässä kohteesta Bang Niang Market ja 2,4 km:n päässä kohteesta Muistomuseo tsunamin uhreille. Kaikissa 181 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Bang Niangin ranta - 0,1 km / 0,1 mi
Nang Thongin ranta - 0,1 km / 0,1 mi
Sunset Beach - 0,1 km / 0,1 mi
Bang Niang Market - 1 km / 0,6 mi
Muistomuseo tsunamin uhreille - 1,5 km / 0,9 mi
Bangnieng Afternoon Market - 1,8 km / 1,1 mi
Khaolak Mini Golf - 2 km / 1,2 mi
Khao Lakin ranta - 2 km / 1,3 mi
Khao Lakin pohjoinen ranta - 2 km / 1,3 mi
Little White Sandy Beach - 2 km / 1,3 mi
Nangthong Supermarket - 3,7 km / 2,3 mi
Khao Lak - 4,1 km / 2,5 mi
Khao Lak–Lam Ru National Park - 6 km / 3,7 mi
Khuk Khakin ranta - 6,5 km / 4 mi
Laem Pakarangin ranta - 11,6 km / 7,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) - 78,7 km / 48,9 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntokeskus ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Kokulo, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Käytössäsi on rantabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 2 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–11.00.
  • Lisävuode: 1800.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Yksi korkeintaan 4 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapsi ei välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

La Vela Khao Lak kartta

Osoite

La Vela Khao Lak

Takua Pa, Thaimaa

N 8.661669 E 98.247789

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa