1 / 75

Hotellista

Thásoksen satama ja Archaeological Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 1,3 km:n päässä kohteesta Nistéri ja 1,9 km:n päässä kohteesta Thásoksen muinainen agora. Tässä majoituspaikassa on 10 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on vedenkeitin. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas ja terassi.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 0.50 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 1.50 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta syyskuuhun.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Mary An kartta

Osoite

Mary An

Thasos, Kreikka

N 40.774611 E 24.695485

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa