1 / 100

Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote

Puerto del Carmen, Kanariansaaret

Hotellista

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, ostosmahdollisuuksia paikan päällä ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote kartta

Osoite

Aparthotel ILUNION Costa Sal Lanzarote

Tias, Espanja

N 28.932337 E -13.624214

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa