1 / 92

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Timmendorfer Strand, Saksa

Hotellista

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand sijaitsee keskustassa, ja Hansapark ja Travemunden laivasatama 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 0,1 km:n päässä kohteesta Timmendorferin ranta ja 0,2 km:n päässä kohteesta Scharbeutzin ranta. Kaikkien 241 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Scharbeutzin ranta - 0,2 km / 0,2 mi
Timmendorferin ranta - 0,3 km / 0,2 mi
SEA LIFE Timmendorfer Strand - 0,4 km / 0,2 mi
Hundestrand - 1 km / 0,6 mi
Ostsee Therme Scharbeutz - 1,2 km / 0,8 mi
Hundestrand - 1,7 km / 1 mi
Strandgrün Golf & Spa Resort Timmendorfer Strand - 2,4 km / 1,5 mi
Niendorfin ranta - 3,2 km / 2 mi
Niendorf-lintupuisto - 3,5 km / 2,2 mi
Hemmelsdorfer See - 3,9 km / 2,4 mi
Haffkrugin ranta - 6,3 km / 3,9 mi
Sierksdorfin ranta - 7,1 km / 4,4 mi
Karls Adventure Village - Warnsdorf - 8 km / 5 mi
Hundestrand - 9,6 km / 6 mi
Seebad Museum - 9,7 km / 6 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Lyypekki (LBC) - 38,5 km / 23,9 mi
Hampurin lentokenttä (HAM) - 85,3 km / 53 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Hampurin lentokenttä (HAM).

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1794 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi yökerho, ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja kampaamo. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Seeterrassen Restaurant, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.10.–30.4. 2.00 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–30.9. välisenä aikana 3.50 EUR per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 18 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 25 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 30 EUR per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Pysäköintimaksu lähellä sijaitsevalla pysäköintialueella: 15 EUR per päivä (450 metrin päässä)
  • Lemmikit: 25 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Tilojen käyttömaksu: 5 EUR per henkilö per päivä, ja siihen sisältyy seuraavien tilojen käyttö: sauna ja kuntoilutilat

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand kartta

Osoite

Maritim Seehotel Timmendorfer Strand

Timmendorfer Strand, Saksa

N 54.000763 E 10.7791

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa