1 / 63

Hotel Hanuman Ghat

Udaipur, Intia

Kaupungin palatsi lähellä

Hotellista

Hotel Hanuman Ghat sijaitsee keskustassa, joten Picholajärvi löytyy kivenheiton päästä ja Kaupungin palatsi puolestaan vain 11 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 2,2 km:n päässä kohteesta Vintage Collection of Classic Cars ja 0,8 km:n päässä kohteesta Gangaur Ghat. Tässä majoituspaikassa on 23 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huoneissa on työpöytä ja kattotuuletin. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset rajoitettuina aikoina. Käytössäsi on kattoterassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Lisämaksusta voit ostaa myös englantilaisen aamiaisen.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 750 INR per huone yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 300.0 INR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 10 korkeintaan 8 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Hotel Hanuman Ghat kartta

Osoite

Hotel Hanuman Ghat

Udaipur, Intia

N 24.581035 E 73.680361

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa