1 / 33

Scandic Uppsala Nord

Uppsala, Ruotsi

Hotellista

Fyrishovin vesipuisto ja Uppsalan messukeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 2,1 km:n päässä kohteesta Linnémuseetin museo ja 2,1 km:n päässä kohteesta Uppsala Konsert & Kongress. Tässä majoituspaikassa on 184 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, silitysrauta/-lauta ja pimennysverhot. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 123 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 12 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Majoituspaikan ravintola, Köksbaren, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu skandinaavinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

  • Lemmikit: 200 SEK per majoitustila per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 150 SEK
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 250 SEK
  • Lisävuode: 200.0 SEK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 4 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Scandic Uppsala Nord kartta

Osoite

Scandic Uppsala Nord

Uppsala, Ruotsi

N 59.87572 E 17.64096

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa