1 / 30

Hotellista

Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneessa on syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: vuokrattavia polkupyöriä, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.

Campo Marzio kartta

Osoite

Campo Marzio

Vicenza, Italia

N 45.544697 E 11.541099

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa