1 / 33

Reina Petronila

Zaragoza, Espanja

Hotellista

Basilica de Nuestra Senora del Pilar (kirkko) ja La Romareda (stadion) sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Zaragozan yliopisto ja 1,1 km:n päässä kohteesta Grande José Antonio Labordetan puisto. Kaikkien 185 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja äly-tv:t. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, hiustenkuivaaja ja kylpytakit. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, kuumavesiallas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja juhlasali. Cafe de la Reina palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää ympärivuorokautisen huonepalvelun tarjonnan. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.00. Seuraavat tilat tai palvelut on suljettu 25.4.2024–7.7.2024 (päivät saattavat muuttua):

  • Kuumavesiallas
Majoituspaikka on suljettu 06. elokuuta – 27. elokuuta. Majoituspaikassa tehdään remonttia 25.4.2024– 24.4.2026 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:
  • Poreallas
Teemme kaikkemme häiriöiden ja meluhaittojen minimoimiseksi kunnostustöiden aikana.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 21 EUR aikuisille ja 10.50 EUR lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 14 EUR per päivä
  • Lisävuode: 45.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Reina Petronila kartta

Osoite

Reina Petronila

Zaragoza, Espanja

N 41.638658 E -0.908294

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa