1 / 89

Arendal Herregaard Spa & Resort

Kristiansand, Norja

Hotellista

Tromoy Church sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Merdogaardin museo 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 2,3 km:n päässä kohteesta Hove strand ja 5,1 km:n päässä kohteesta Bukkevika. Kaikkien 40 huoneen varusteluun kuuluu espressokoneet. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, kuumavesiallas sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja hääpalvelut. Arendal Herregaard Spa & Resort tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Siivousmaksu: 1090 NOK per majoitustila per yöpyminen (vaihtelee yksikön ja yöpymisen keston mukaan)

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

Tämän majoitusliikkeen siivousmaksu veloitetaan vain huoneistoissa ja mökeissä.
  • Lemmikit: 295 NOK per majoitustila per yöpyminen
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 250 NOK
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 500 NOK
  • Lisävuode: 295 NOK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan elokuu.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.

Arendal Herregaard Spa & Resort kartta

Osoite

Arendal Herregaard Spa & Resort

Arendal, Norja

N 58.44651 E 8.849553

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa