1 / 54

Hotellista

Middelburg Town Park ja Middelburg Cathedral sijaitsevat muutaman askeleen päässä majoituspaikasta. Tämä majatalo sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Middelburg Karoo Tourism Center ja 1,5 km:n päässä kohteesta Stoel Monument. Kaikkien 23 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Middelburg Town Park - 0,1 km / 0,1 mi
Middelburg Cathedral - 0,2 km / 0,1 mi
Middelburg Karoo Tourism Center - 0,3 km / 0,2 mi
Stoel Monument - 1,6 km / 1 mi
Grootfontein Agricultural College - 3,5 km / 2,2 mi
PW Vorster Museum - 3,6 km / 2,2 mi
Middelburg Golf Club - 4,8 km / 3 mi
Lootsberg Pass - 46,2 km / 28,7 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Majatalon ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin. Tourism Grading Council of South Africa (TGCSA), Etelä-Afrikan laaduntarkastusjärjestö, on suorittanut tämän luokituksen.
  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 55–95 ZAR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 6 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Karoo Country Inn Hotel kartta

Osoite

Karoo Country Inn Hotel

Inxuba Yethemba, Etelä-Afrikka

N -31.4964 E 25.00564

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa