1 / 34

Matkat kohteeseen Ranska

Meillä on Ranskassa erittäin laaja valikoima, ehkä laajempi kuin kenelläkään muulla. Viemme sinut Rivieralle, Pariisiin tai ranskalaiseen kulttuurimaisemaan maan pohjois-, etelä- tai länsiosassa.

Tietoja Ranska

Ranskan Rivieralta on upeat näkymät Välimerelle ja vuorille. Lännessä Languedocin ja Roussillonin seudulla on maan pisimmät ja matalimmat hiekkarannat. Tunnetut Normandia ja Bretagne ovat Pohjois-Ranskassa. Siellä voit tutustua historiallisiin muistomerkkeihin ja nauttia olostasi pitkillä hiekkarannoilla. Kauniilla Atlantin rannikolla on monia hienoja lomakohteita. Niissä on matalat hiekkarannat ja runsaasti auringonpaistetta. Pariisissa voit valita mieleisesi noin 30 hotellin joukosta. Tutustu tähän maailmanmetropoliin, joka ranskalaisten itsensä mielestä on La plus belle ville du monde eli maailman kaunein kaupunki.

Ruoka on tärkeä osa lomanviettoa

Ruoalla on keskeinen osa Ranskan kulttuurissa. Kaikilla alueilla on omat erikoisuutensa, joiden kanssa tietysti nautitaan paikallista viiniä. Pienilläkin maaseutupaikkakunnilla on ravintoloita jokaiseen makuun. Ylellinen gourmet-päivällinen vai yksinkertainen kolmen ruokalajin ateria viihtyisässä bistrossa? Valitse vapaasti. Uskallamme luvata, että et pety.

Ranska kartta

Usean kohteen matkat

Suositut majoituspaikat Ranska

Suositut kaupungit

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme